POPPRI Fashion Auctions - bid, win, buy, wear, return when you wish - get 30% refund of purchase price!

Log in

Try membership now

Log in

Try membership now

Privatumo politika

  1. Ką reiškia ši Privatumo politika?

Šioje privatumo politikoje (toliau – Privatumo politika) pateikiame informaciją apie tai, kaip duomenų valdytojas UAB TEKSASAS tvarko Jūsų asmens duomenis. UAB TEKSASAS priklauso interneto svetainė www.poppri.com (toliau – Interneto svetainė) ir mobilioji programėlė „POPPRI“ (toliau – Programėlė). UAB TEKSASAS toliau toliau Privatumo politikoje taip pat bus vadinamas tiesiog POPPRI.

Privatumo politikoje pateikiama informacija apie tvarkymą asmens duomenų, gautų: (i) naršant Interneto svetainėje ar naudojantis Programėle; (ii) kuriant paskyrą POPPRI el. parduotuvėje; (iii) įsigyjant prekes iš POPPRI el. parduotuvės (dalyvaujant aukcionuose); (iv) POPPRI vykdant tiesioginę rinkodarą; (vi) dalyvaujant POPPRI darbuotojų atrankose; (vii) vykdant sutartis su juridiniais asmenimis partneriais, tiekėjais; (viii) teikiant mums užklausą; (ix) Jums lankantis ir (ar) atliekant aktyvius veiksmus POPPRI socialinės žiniasklaidos paskyrose.

Toliau visi nurodyti asmenys, kurių duomenis tvarko POPPRI vadinami Klientais.

  1. Apie POPPRI

UAB TEKSASAS (POPPRI), juridinio asmens kodas 302721190, buveinė adresu Gedimino g. 119, LT-20103 Ukmergė, duomenys apie bendrovę kaupiami ir saugojami LR Juridinių asmenų registro Vilniaus filiale. Kontaktai asmens duomenų klausimais: info@poppri.com.

  1. Kokius asmens duomenis mes tvarkome?

Asmens duomenys yra bet kokia POPPRI apie Klientą renkama informacija, kuri gali būti panaudota Kliento asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.

Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Kliento vardą, pavardę, adresą, IP adresą, kurią apie Klientus POPPRI renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Kliento sutikime ar susitarime su POPPRI nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Klientų asmeninę informaciją, su kuria POPPRI susipažįsta Klientui susisiekus su POPPRI socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus POPPRI socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.

  1. POPPRI paskyros sukūrimo ir administravimo tikslu tvarkomi asmens duomenys

Paskyros POPPRI el. parduotuvėje (toliau – POPPRI paskyra) sukūrimo tikslu tvarkome šiuos Jūsų pateiktus asmens duomenis: vardas, pavardė, el. pašto adresas, slaptažodis. Jei POPPRI paskyrą kuriate naudodamiesi turimomis Facebook ar Google paskyromis, registracijos duomenis (vardą, pavardę, el. pašto adresą, profilio nuotrauką) gausime iš šių šaltinių.

POPPRI paskyros administravimo tikslu taip pat tvarkysime duomenis apie Jūsų išsaugotas (Jums patikusias) prekes.

Jei pasirinksite kurį nors iš mokamos narystės planų (būtina norint dalyvauti aukcionuose), papildomai tvarkysime šiuos Jūsų asmens duomenis: informacija apie užsakytą prenumeratą, prenumeratos laikotarpį, kainą, datą ir mokėjimo informacija (įskaitant sąskaitos numerį). Šiems duomenims tvarkyti pasitelkiamas duomenų tvarkytojas Stripe Payments Europe, Ltd.

Teisinis šių asmens duomenų tvarkymo pagrindas – sutarties dėl POPPRI paskyros sukūrimo sudarymas ir vykdymas. Asmens duomenys bus tvarkomi iki POPPRI paskyros panaikinimo, duomenys apie išsaugotas prekes – tol, kol vyksta šių prekių aukcionas.

  1. Prekių įsigijimo (dalyvavimo aukcionuose) tikslu tvarkomi asmens duomenys

Mes tvarkome šiuos aukcionuose dalyvaujančių asmenų duomenis: vardas, pavardė, el. pašto adresas, prekės (dėl kurios pateiktas pasiūlymas) pavadinimas ir specifikacijos, gimimo data (jei nurodyta), už prekę pasiūlyta suma, pasiūlymo pateikimo data ir laikas.

Mes papildomai tvarkome šiuos aukcioną laimėjusio asmens duomenis: telefono numeris, pristatymo adresas, pasirinktas pristatymo būdas, mokėjimo informacija.

Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas – siekis duomenų subjekto prašymu imtis veiksmų prieš sudarant sutartį bei sutarties dėl dalyvavimo aukcione sudarymas ir vykdymas (gimimo datos tvarkymas yra grindžiamas Jūsų sutikimu). Dalyvių asmens duomenys yra saugomi 1 mėnesį nuo aukciono pabaigos. Aukcioną laimėjusio asmens duomenys yra saugomi 5 metus nuo prekių pristatymo dienos.

Mokėjimo informacija yra perduodama mokėjimo administravimo paslaugą teikiantiems duomenų tvarkytojams – Stripe arba Paypal (priklausomai nuo pasirinkto mokėjimo būdo). Pristatymo informacija (vardas, pavardė, pristatymo adresas, el. paštas,, telefono numeris) taip pat perduodama pristatymo paslaugą teikiantiems mūsų parteriams (priklausomai nuo pasirinkto pristatymo būdo).

  1. Tiesioginė rinkodara

Asmenys, sulaukę 14 metų, turi galimybę išreikšti sutikimą dėl šių POPPRI tiesioginės rinkodaros pranešimų siuntimo (užsisakyti tiesioginės rinkodaros pranešimus):

  • Bendro pobūdžio naujienlaiškių apie POPPRI parduodamas prekes, pasiūlymus ir naujienas siuntimo; naujienlaiškių siuntimo tikslu yra tvarkomas naujienlaiškio gavėjo el. pašto adresas, taip pat informacija apie išsiųstus pranešimus (išsiuntimo datas, turinį, pranešimo atidarymą, jame esančios nuorodos paspaudimą ir pan.).
  • Asmeninių pasiūlymų, pagrįstų anskesnio apsipirkimo istorija, siuntimo; asmeninių pasiūlymų siuntimo tikslu yra tvarkomas vardas, pavardė, el. pašto adresas, informacija apie pamėgtas (išsaugotas) ir įsigytas prekes, jų kainas, kilmę (prekės ženklą). Pavyzdžiui, jei įsigijote atitinkamo prekių ženklo suknelę, galite būti informuojamas apie kitas parduodamas to paties prekių ženklo prekes.
  • Informacijos apie pamėgtas (išsaugotas) prekes siuntimo; priminimų siuntimo tikslu yra tvarkomas vardas, pavardė, el. pašto adresas, informacija apie pamėgtas prekes.
  • „push“ pranešimų siuntimo į Jūsų įrenginį; šiuo tikslu bus tvarkomai Jūsų naudojamo įrenginio duomenys, taip pat informacija apie Jūsų pamėgtas (išsaugotas) ir ketinamas įsigyti prekes; šiuo tikslu tvarkomi asmens duomenys bus perduodami duomenų tvarkytojui, kurį pasitelkiame „push“ pranešimų siuntimui (Omnisend, UAB).

Jūsų duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami 3 metus po sutikimo gavimo arba iki sutikimo atšaukimo, priklausomai nuo to, kas įvyks anksčiau.

Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, susisiekdami su mumis el. paštu help@poppri.com, paspausdami kiekviename el. laiške esančią atsisakymo nuorodą arba valdydami savo įrenginio nustatymus („push“ pranešimų atveju).

Kiti pranešimai (pavyzdžiui, informacija apie aukciono, kuriame dalyvaujate, eigą) Jums yra siunčiami sutarties vykdymo pagrindu, neprašant atskiro Jūsų sutikimo. Tokios informacijos siuntimo Jūs taip pat bet kada galite atsisakyti.

  1. Susisiekite su mumis

Yra keletas būdų, kaip galite susisiekti su POPPRI: telefonu, el. paštu, rašydami žinutes per Interneto svetainėje ir Programėleje esančias užklausos formas, per socialinių žiniasklaidos priemonių paskyras, taip pat per Interneto svetainėje ir Programėlėje esančias susirašinėjimo realiu laiku programėles. Visus pranešimus priimame, peržiūrime ir atsakymus pateikiame patys. Jei susisieksite su mumis mes galime tvarkyti tokius Jūsų duomenis vardą, pavardę, el. pašto adresą, IP adresą, telefono numerį, datą, Jūsų slapyvardį, naudojamą socialinės žiniasklaidos tinkluose bei susirašinėjimo tekstą.

Tokie duomenys bus tvarkomi siekiant pasirengti sutarties vykdymui ar atsakyti į Jums rūpimus klausimus. Jei nepateiksite savo kontaktinių duomenų, su Jumis nebus įmanoma susisiekti.

Susirašinėjimas saugomas 1 (vienerius) metus nuo paskutinės atitinkamo susisirašinėjimo žinutės gavimo, išskyrus informaciją, kurios saugojimui Privatumo politikoje ar teisės aktuose nustatyti kiti terminai.

Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti ir valdyti. Įsipareigojame be aiškaus Jūsų sutikimo nenaudoti Jūsų asmens duomenų jokiuose leidiniuose taip, kad būtų įmanoma nustatyti Jūsų asmens tapatybę.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el. paštu arba telefonu. Prašome pranešti mums apie Jūsų asmens duomenų pasikeitimus.

  1. Socialinės žiniasklaidos priemonės

Šiuo metu turime šias paskyras socialiniuose tinkluose (toliau – Socialinės paskyros):

- „POPPRI“ paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://www.facebook.com/privacy/explanation;

- „poppri_lt“ paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://help.instagram.com/519522125107875;

- „poppri_official“ paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://help.instagram.com/519522125107875

- „POPPRI Fashion Auctions“ paskyrą socialiniame tinkle „LinkedIn“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

- „poppri_lt“ paskyrą socialiniame tinkle „TikTok“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy;

- „POPPRI Fashion Auctions“ paskyrą socialiniame tinkle „YouTube“, kurio privatumo politika yra pasiekiama adresu https://support.google.com/youtube/answer/2801981?hl=lt&ref_topic=9282365;

Informaciją, kurią mums pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas. Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

Slapukai Socialinėse paskyrose

Jums apsilankius Socialinėse paskyrose, socialinių tinklų administratoriai į Jūsų įrenginį įrašo slapukus, kurie renka asmens duomenis. Slapukai yra įrašomi tiek tuo atveju, jei esate registruotas socialinių tinklų vartotojas, tiek ir tuo atveju, jei neturite paskyros atitinkamame socialiniame tinkle. Mes prie surinktų jūsų asmens duomenų prieigos neturime ir iš socialinių tinklų administratorių galime gauti tik statistinę informaciją apie Socialinių paskyrų lankomumą.

Facebook, Instagram ir Youtube ikonų įskiepiai

Interneto svetainėje yra naudojami Facebook, Instagram ir YouTube ikonų įskiepiai, todėl naršydami Interneto svetainėje sutinkate, kad jūsų duomenimis galime naudotis Facebook, Instagram ir YouTube paskyrose.

  1. Dalyvavimas darbuotojų atrankose

Mes renkame ir tvarkome Jūsų gyvenimo aprašymą ir/ar motyvacinį laišką ir/ar kitą Jūsų pateiktą informaciją dalyvavimo atrankoje metu darbo atrankos vykdymo tikslu Jūsų sutikimo pagrindu, kurį Jūs išreiškiate mums ar įdarbinimo paslaugas teikiančiai įmonei, atsiųsdami savo gyvenimo aprašymą.

Jei nepateiksite savo gyvenimo aprašymo ir/ar motyvacinio laiško, mes negalėsime įvertinti Jūsų tinkamumo užimti siūlomas pareigas.

Tuo atveju, jei neišreikšite savo atskiro sutikimo tvarkyti Jūsų asmens duomenis pasibaigus šiai darbo atrankai, Jūsų asmens duomenis įsipareigojame ištrinti ir/ar sunaikinti per 3 (tris) darbo dienas po to, kai su atrinktu kandidatu bus pasirašyta darbo sutartis.

  1. POPPRI sutarčių vykdymas

POPPRI tvarko savo klientų, tiekėjų ar paslaugų teikėjų (juridinių asmenų) darbuotojų ir tiekėjų ar paslaugų teikėjų (fizinių asmenų) asmens duomenis, siekiant įvykdyti sutartį, sudarytą tarp POPPRI ir minėtų asmenų. Tokiu atveju POPPRI tvarkys tokius Jūsų duomenis: vardas, pavardė, gimimo data, telefonas, el. pašto adresas, susirašinėjimo turinys, data, kitus duomenis, susijusius su sutarties vykdymu.

Kai tvarkomi POPPRI kliento, paslaugų teikėjo ar tiekėjo darbuotojų duomenys, duomenų tvarkymo pagrindas yra POPPRI teisėtas interesas.

Jei Jūs teikiate paslaugas ar parduodate prekes, kaip fizinis asmuo, POPPRI Jūsų duomenis tvarkys sutarties vykdymo pagrindu.

Šiame punkte nurodyti asmens duomenys tvarkomi tol, kol tęsiasi sutartis. Jei asmens duomenys yra nurodyti sutartyse, duomenys saugomi 10 metų nuo sutarties pasibaigimo dienos.

  1. Pirkimų analizė ir planavimas

Įgyvendindamas savo teisėtą interesą, POPPRI pirkimų analizės ir planavimo tikslais tvarko klientų (POPPRI paskyras turinčių asmenų) duomenis apie jų pirkimo istoriją.

Šie duomenys saugomi 1 (vienerius) metus.

  1. Slapukai

Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, kurį Jūsų sutikimu mes įrašome į Jūsų naršyklę arba įrenginį Siekdami skirtingų tikslų, naudojame skirtingus slapukus. Slapukai taip pat padeda mums atskirti Jus nuo kitų Interneto svetainės / Programėlės naudotojų, taigi užtikrina malonesnę naudojimo patirtį ir leidžia tobulinti Interneto svetainę / Programėlę.

Jūs galite atmesti visus slapukus. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį Interneto svetainės / Programėlės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis Interneto svetainėje / Programėlėje teikiamomis paslaugomis. Išsamesnė informacija pateikta adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Mes naudojame toliau apibūdintus slapukus, kurių detalų sąrašą rasite ČIA:

(a) Absoliučiai būtini slapukai.

Šie slapukai yra būtini tam, kad mūsų Interneto svetainė / Programėlė galėtų veikti. Tokiais slapukais tvarkomų duomenų pagrindas yra tinkamas sutarties vykdymas Jums lankantis Interneto svetainėje/ naudojantis Programėle, o mums užtikrinant apsilankymo kokybę bei saugumą. Tai gali būti slapukai, kurie, pavyzdžiui, leidžia Jums prisijungti ir patekti į apsaugotas mūsų zonas, naudotis pirkinių krepšelio funkcija arba el. sąskaitų paslaugomis.

(b) Analitiniai ir (arba) veiksmingumo slapukai.

Šie slapukai leidžia mums atpažinti ir suskaičiuoti lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po mūsų svetainę ja naudodamiesi. Tai padeda mums pagerinti svetainės veikimą, pavyzdžiui, užtikrinti, kad vartotojai galėtų lengvai rasti tai, ko ieško. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Jūsų sutikimas.

(c) Funkciniai slapukai.

Šie slapukai yra naudojami Jums atpažinti, kai grįžtate į mūsų svetainę, kad galėtume pritaikyti pateikiamą turinį Jūsų poreikiams, įsiminti Jums aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Jūsų sutikimas.

(d) Komerciniai (reklamos) slapukai.

Naudojame savo ir trečiųjų šalių slapukus, kad savo bei kitose svetainėse rodytume suasmenintą reklamą. Tai vadinama „pakartotine rinkodara“, kuri pagrįsta naršymo veiksmais, pavyzdžiui, jūsų ieškotomis, peržiūrėtomis prekėmis.

  1. Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, paslaugų tiekėjams, tokiems kaip skolų administravimą ar išieškojimą vykdančioms įmonėms, rinkodaros paslaugas, IT paslaugas teikiantiems asmenims ar subrangovams, jei to pagrįstai reikia šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams pasiekti.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei tai turime padaryti pagal įstatymą;
  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums);
  • ketinant parduoti POPPRI veiklos ar jos turto dalį, atskleidžiant Jūsų asmens duomenis potencialiam veiklos ar jos dalies pirkėjui;
  • pardavus POPPRI veiklą ar jos esminę turto dalį tretiesiems asmenims.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami trečiajai valstybei ir (ar) tarptautinei organizacijai.

Išskyrus šioje Privatumo politikoje numatytus atvejus, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

Privatumo politikoje nurodytas gavėjų sąrašas ar gavėjų kategorijos gali keistis, todėl jei pageidaujate būti informuoti apie Jūsų asmens duomenų gavėjų pokyčius, prašome apie tai mums pranešti šioje Privatumo politikoje nurodytu el. paštu, laiško tekste nurodant „Pageidauju gauti informaciją apie mano asmens duomenų gavėjų pasikeitimą, vardas, pavardė“.

  1. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

  1. Jūsų teisės

Šiame skyriuje pateikiame informaciją apie Jūsų teises, susijusias su mūsų vykdomu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kada šiomis teisėmis galite pasinaudoti. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises ar jas įgyvendinti, susisiekite su mumis šioje Privatumo politikoje nurodytu el. pašto adresu.

POPPRI nepagrįstai nedelsdama, bet ne vėliau, kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo, Jums pateiks informaciją apie veiksmus, kurių imtasi gavus Jūsų prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo. Atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir gautų prašymų skaičių, minėtas terminas gali būti pratęstas dar 2 (dviem) mėnesiams. Tokiu atveju mes Jus per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo informuosime apie tokį termino pratęsimą ir jo priežastis. POPPRI atsisakys įgyvendinti Jūsų teises tik teisės aktų numatytais atvejais.

15.1. Teisė atšaukti sutikimą

Jei esate pateikę mums aiškų sutikimą dėl Jūsų duomenų tvarkymo, jį galite bet kada atšaukti.

15.2. Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis

Siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Jūs galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei mes saugome ar bet kokiu būdu naudojame Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę su jais susipažinti. Norėdami tai padaryti, pateikite mums rašytinį prašymą šioje Privatumo politikoje nurodytu adresu arba el. paštu, patvirtinkite savo asmens tapatybę; ir teikdami tokį prašymą, laikykitės sąžiningumo ir protingumo principų.

15.3. Teisė prašyti suteikti daugiau informacijos

Tikimės, kad Jūs suprasite, jog aptarti visus įmanomus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus yra labai sunku. Mes stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šią Privatumo politiką, pasikeitus asmens duomenų naudojimo procesui. Vis dėlto, jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų arba nesupratote pateiktos informacijos, susisiekite su mumis.

15.4. Papildomos teisės

Toliau pateikiame informaciją apie papildomas Jūsų turimas teises, kurias galite įgyvendinti laikydamiesi toliau aprašytos tvarkos.

(a) Jūs turite teisę prašyti mūsų ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.

(b) Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti Jūsų asmens duomenis. Ši teisė įgyvendinama Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 2016/679 17 straipsnyje numatytais atvejais.

(c) Jūs turite teisę prašyti mūsų riboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti:

  • laikotarpiu, kurio reikia tam, kad įsitikintumėme Jūsų asmens duomenų tikslumu, kai pateikiate pretenzijas dėl duomenų tikslumo;
  • kai mūsų vykdomas Jūsų asmens duomenų rinkimas, saugojimas arba naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų;
  • kai Jūsų asmens duomenys mums yra nebereikalingi, tačiau Jums jų reikia, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti arba apginti teisinį reikalavimą;
  • laikotarpiu, kurio reikia tam, kad būtų nustatyta, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis, jei pasinaudojote savo teise išreikšti prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

(d) Jūs turite teisę į duomenų, kuriuos iš Jūsų gavome Jums sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą. Jums pasinaudojus šia teise, Jūsų prašymu perkelsime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.

(e) Jūs turite teisę nesutikti, kad mes naudotumėme Jūsų asmens duomenis:

  • kai tokius duomenis naudojame siekdami užtikrinti savo teisėtus interesus, tačiau neturime svarbesnio teisinio pagrindo ir toliau naudoti Jūsų asmens duomenis; arba
  • bet kada, kai Jūsų asmens duomenis naudojame naujienlaiškiams siųsti arba tiesioginės rinkodaros tikslais. Tokiu atveju duomenys nebebus naudojami šiais tikslais, tačiau jie gali būti naudojami kitais teisėtais tikslais.
  1. Nusiskundimai

Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome nedelsiant kreiptis į mus šioje Privatumo politikoje nurodytu el. paštu. Mes užtikriname, kad tik gavus Jūsų skundą susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą, o vėliau ir apie rezultatą.

Jei tyrimo rezultatai Jūsų netenkins, galėsite pateikti skundą priežiūros institucijai - Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (www.ada.lt).

  1. Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir pateikiamų duomenų konfidencialumą bei už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje / Programėlėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiesiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje / Programėlėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės / Programėlės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, ar el. paštu.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti el. paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

  1. Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje / Programėlėje. Jums reikėtų kartais patikrinti ją ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

Atnaujinę Privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami juos Interneto svetainėje./ Programėlėje Jei prisijungiate prie Internetinės svetainės / Programėlės po tokio pranešimo paskelbimo, Jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime. Apačioje nurodyta „Atnaujinimo data“ rodo, kada Privatumo politika atnaujinta paskutinį kartą.

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas [2022/05/12].

Reset password

Change language

Select